26 november 2018

BOA’s in actie: 6 december 13.30 uur Stopera! Meld je aan!

‘De maat is vol. Dagelijks worden we geconfronteerd met agressie, intimidatie en zelfs geweld, zonder dat we ons kunnen verdedigen. Met alleen een paar handboeien en een ‘scherpe zakdoek’ kunnen wij ons werk van orde handhaven simpelweg niet goed uitvoeren. Daarom eisen we verdedigingsmiddelen en dat gaan we 6 december 13.30 uur aan de politiek duidelijk maken,’ aldus Jeffrey, Boa in Amsterdam. Zorg dat je erbij bent!

Jeffrey zal dan namens alle Amsterdamse Boa’s de politiek toespreken en onze brief aan burgemeester Halsema met handtekeningen, die de afgelopen dagen zijn opgehaald, aanbieden. In deze brief eisen wij verdedigingsmiddelen en training; wij dringen aan op spoedig overleg hierover met burgemeester Halsema. Het is belangrijk om de politiek te laten zien dat we de verdedigingsmiddelen erg belangrijk vinden, en dat we eensgezind en vastberaden zijn. Zorg dat je erbij bent!

Meld je daarom bij ons aan met een mail aan maakeenvuist@boabond.nl!
13.15 uur: verzamelen in uniform bij de Stopera. Vakbondsleden kunnen vakbondsverlof krijgen.

De maat is vol: wekelijks verschijnen er berichten in de media over BOA’s die worden bespuugd, bekogeld of zelfs aangevallen. Nu de politie zich door tekorten en andere prioriteiten terugtrekt, staan Boa’s in de frontlinie, maar met een lege riem. Dat pikken wij niet meer. Wij eisen verdedigingsmiddelen en training, zodat we ons werk goed kunnen doen. Wij gaan door totdat dit geregeld is!

Download de poster en hang het op!

Word nu lid!

Meld je aan bij NBB en profiteer van alle voordelen.

Word lid! Al 1260 BOA's gingen je voor!

Word nu lid!

Meld je aan bij NBB en profiteer van alle voordelen.

Word lid!