24 januari 2019

NBB BOA College: slagen voor je PHB

Ieder jaar volgen BOA’s een verplichte module van de Permanente Her- en Bijscholing (PHB). Haal je deze niet, dan wordt je BOA-akte beëindigd en kun je niet meer verder werken. Helaas zien we dat 45 procent van de deelnemers zakt voor een module door bijvoorbeeld examenstress en stoffige, droge wetteksten en kennis die te abstract blijft. Daar wil jouw vakbond iets aan doen.

Alles wat jij nodig hebt voor een goed resultaat!

Meld je aan! 

Wij bieden iets extra’s: de kans om ieder jaar weer te slagen en zelfs experts te worden onder je collega’s. Wij werken samen met docenten van het MBO college Nieuwegein en experts binnen en buiten de BOA-domeinen. Zo willen wij zorgen dat BOA’s de kennis krijgen om hun werk goed en veilig te kunnen doen.

Tijdens het tweede BOA College op woensdag 6 maart a.s. hoor je alles wat je moeten weten voor een goede start van jouw PHB-examen. Ery van Bladel, senior adviseur examinering bij de Exameninstelling Toezicht en Handhaving (ExTH) vertelt hoe de examens en de exameneisen tot stand komen en wat je kunt verwachten tijdens je examen. Hoe lees je een vraag van het theorie-examen, welke beoordelingscriteria hanteren de beoordelaars tijdens je praktijkexamen en waar zakken de meeste kandidaten op? Ga goed voorbereid naar je volgende examen en kom op woensdag 6 maart om 18:30 naar het NBB BOA College op het FNV Hoofdkantoor in Utrecht!

Meld je aan voor 4 maart en neem je collega's mee!
Introducés kunnen gratis mee.

 

 

Word nu lid!

Meld je aan bij NBB en profiteer van alle voordelen.

Word lid! Al 1260 BOA's gingen je voor!

Word nu lid!

Meld je aan bij NBB en profiteer van alle voordelen.

Word lid!