Lidmaatschap 10 euro per maand

  • Met een meerderheid op de werkvloer kunnen wij samen het verschil maken. Dat hebben we in Amsterdam al laten zien en kan ook bij jou!
  • Daarnaast zijn wij 24/7 jouw back-up voor informatie over jouw rechten en jouw ondersteuning bij conflicten in je werk, inclusief rechtshulp.

Extra’s

  • De eerste twee maanden lidmaatschap zijn gratis;
  • Collectiviteitskorting op rechtshulp bij privékwesties;
  • Als nieuw lid krijg je een cadeaubon van de VVV t.w.v. 30 euro of kun je ervoor kiezen om de waarde van deze bon te doneren aan een van deze drie goede doelen: War Child, Amnesty International of Artsen zonder Grenzen;
  • Als HTV-student krijg je tijdens jouw opleiding een gratis lidmaatschap van twee jaar.

De NBB, samen sterk!

  • Met een sterker vakbond kan niet zomaar een loopje genomen worden met jouw andere arbeidsomstandigheden, zoals de hoogte van het salaris, vakantie- en vrije dagen, een vast contract en loopbaanmogelijkheden.
  • Schrijf je hier in als lid en vraag jouw collega’s hetzelfde te doen.

Overstappen van een FNV-Bond
Als je de overstap maakt van een FNV-bond naar de NBB, dan neem je al je opgebouwde rechten mee naar onze bond. Schrijf je dan hier in. Na het invullen van het formulier deze mailen naar dit adres.

Voor meer informatie neem contact met ons op via:
info@boabond.nl

Ruud Kuin: 06 - 53362821
Ruud is voorzitter van de NBB. Binnen de vakbond heeft hij tientallen jaren ervaring met besturen, onderhandelen, campagnevoeren en het geven van juridisch advies.

Opzeggen
Opzeggen van het NBB-lidmaatschap kan door hier te klikken. Let op: we sturen je altijd een ontvangstbevestiging. Heb je die niet gekregen, dan heeft je opzegging ons dus niet bereikt.

Opzegtermijn
Dat is belangrijk, want voor opzeggingen is een termijn van een volledige kalendermaand van kracht. Komt je opzegging bijvoorbeeld op 5 april bij ons binnen, dan wordt je lidmaatschap dus per 1 juni beëindigd.

Ook na je (vervroegd) pensioen kun je lid blijven van de NBB. Wil je toch je lidmaatschap opzeggen, dan geldt ook hier een opzegtermijn van twee maanden. In beide gevallen komt je lidmaatschap dus niet automatisch per direct te vervallen.