8 augustus 2018

NPB Jong-event over persoonlijke groei

Wil jij meer weten over de keuzes die kickbokser Rico Verhoeven aan de top hebben gebracht? Over de levenslessen die je krijgt door het meemaken van een terreuraanslag in Parijs? Over praktische manieren om aan je eigen ontwikkeling te bouwen? Kom dan op 10 oktober naar het EHBJO-event van NPB Jong in het Zendergebouw in Radio Kootwijk! Alle BOA's zijn welkom.

Leden en niet-leden van de Nederlandse BOA Bond en de NPB kunnen dit evenement gratis bezoeken. Meld je vandaag nog aan!

Inspirerende verhalen
Eerste Hulp Bij Jouw Ontwikkeling is hét event voor politiemedewerkers en BOA’s tot 40 jaar – the next generation dus. Kom je laten inspireren door de levensverhalen van kickbokser Rico Verhoeven, veranderingscoach Lisa van Ginneken en BOA Jordi Visser, die in Rotterdam een band wist te smeden met overlast plegende straatjongeren en daardoor zelf ook veranderde.

Workshops
’s Middags kun je veel opsteken over manieren om je persoonlijke groei vorm en inhoud te geven, bijvoorbeeld in de workshop LEGO Serious Play. Of bezoek de collegetour van Ferry Zandvliet, die de terreuraanslag in theater Bataclan overleefde. Hoe is het hem en zijn vrienden sindsdien vergaan, hoe hebben ze hun ervaringen verwerkt en hoe staan ze nu in het leven?

Eventplein
Ook de moeite waard is een bezoek aan het eventplein, waar allerlei organisaties en bewegingen zichzelf presenteren en van alles te beleven is. Bijvoorbeeld een training in het verlenen van FAUD: First Aid Under Danger. Daarbij leer je welke levensverlengende handelingen je kunt toepassen als een collega of jijzelf levensbedreigend gewond is en de ambulance nog niet ter plaatse.

Goed om te weten

  • Het evenement is georganiseerd door NPB Jong en geldt als vakbondscursus. Je kunt er dus in werktijd heen met vakbondsverlof.
  • Kom je met de auto, dan kun je die gratis parkeren en rijd je met een pendelbus naar hét event.

Kom dus op woensdag 10 oktober 2018 vooral naar het Zendergebouw in Radio Kootwijk om gratis deze bijzondere dag mee te maken! Meld je vandaag nog aan en download de poster met alle info.

  • Heb je speciale wensen op cateringgebied, dan kun je die melden in het vakje Notities.
  • Het definitieve programma maken we nog bekend, dus houd de app of de website in de gaten!